Mbledhja e pagesave në Kroaci

# Tarifa e komisionit përbëhet nga një tarifë komisioni e ngarkuar nga një bankë ose sistem dhe komisioni tarifa e Paysera.

Shërbimi i inicimit të pagesave(PIS)

Lloji i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifa minimale Tarifa maksimale Tarifa fikse

Shërbimi i fillimit të pagesës së Bankës UniCredit
Pagesa kreditohet në ditët e punës prej orës 9:00, 14:00 dhe 18:00 (UTC + 3)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

Shërbimi për linkun bankar dhe metodat tjera të pagesave

Lloji i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifa minimale Tarifa maksimale Tarifa fikse

Shërbimi Link Bank i Paysera
Nuk ka rezervim të pagesave.
Tarifa do t'i kthehet klientit Paysera si një kthim parash për blerjen.

Pagesa kreditohet deri në 1 min.
1,0 % - 0,50 EUR -