All categories
Verslui

Siuntų pristatymo paslauga net ir nerenkantiems įmokų per Paysera! Kaip tai veikia?

#
Dar visai neseniai paskelbėme apie naują paslaugą prekiaujantiems internetu – siuntų pristatymą. Nepaisant to, kad Paysera yra vienas populiariausių įmokų surinkimo internetu partnerių Lietuvoje ir Baltijos šalyse, siuntų pristatymo paslauga jau gali naudotis net ir tie prekybininkai, kurie nerenka įmokų per Paysera. Tad kaip tai veikia? 

Apmokėjimas ir pristatymas – svarbiausi žingsniai e. parduotuvėje 

Apmokėjimas ir prekės pristatymo būdo pasirinkimas – tai nenuginčyjamai vieni svarbiausių žingsnių e. parduotuvėje. Šiame etape taip pat atkrenta didelė dalis klientų, prieš tai jau apsisprendusių pirkti prekę ar paslaugą. Norėdami sumažinti pirkinių krepšelio atsisakymo rodiklį, prekybininkai atidžiai renkasi įmokų surinkimo ir prekių pristatymo partnerius tam, kad pasiūlytų kuo gausesnį pasirinkimą klientams.

Nepaisant to, priėjus pristatymo žingsnį, daugelis pirkėjų vis dar priversti rinktis vos iš kelių skirtingų pristatymo tarnybų ir būdų, o kartais jų iš viso būna tik vienas kitas. Šiai problemai išspręsti Paysera ir pristatė siuntų pristatymo įskiepį, kurį integravę pardavėjai pirkėjams galės pasiūlyti populiariausias šalies pristatymo tarnybas, tokias kaip LP Express, Omniva ir t.t. 

#

Kaip pasinaudoti paslauga, nerenkant įmokų per Paysera?

Primename, jog siuntų pristatymo paslauga gali naudotis ir tie, kurie įmokas renka per kitą mokėjimų partnerį. Tokiu atveju, atidžiai sekite žemiau pateiktus žingsnius, arba susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo skyriumi ir mes jums padėsime.
Išsamios techninės instrukcijos >

  1. Atsidarykite nemokamą Paysera sąskaitą (jei dar neturite) ir atlikite identifikaciją.
    Žiūrėti video instrukcijas >

  1. Užsisakykite įmokų surinkimo paslaugą ir susikurkite įmokų surinkimo projektą
    Žiūrėti video instrukcijas >

  1. Užsisakykite siuntų pristatymo paslaugą.
    https://www.youtube.com/watch?v=cpf8wY989EE

  1. Peržiūrėkite pagrindinius paslaugos nustatymus.
    https://youtu.be/OrLhOTeESKs

  1. Integruokite siuntų pristatymą į savo e. parduotuvę. Šiai paslaugai galima tiek paprasta integracija per įskiepį (angl. plugin), tiek API integracija.
    Skaityti daugiau >

Siųsti siuntas galima ir neturintiems e. parduotuvės 

Net jei neturite e. parduotuvės, vis tiek galite naudotis siuntų pristatymo paslauga. Tokiu atveju kiekvieną siuntą užsakinėsite rankiniu būdu.

Toks siuntimo būdas gali būti naudingas tiems, kurie savo prekes pardavinėja socialiniuose tinkluose, gamina prekes pagal individualų užsakymą ir pan.

Ieškai itin paprasto ir patogaus siuntų pristatymo būdo?

SUSISIEKITE >

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Nauja paslauga: siuntų pristatymo integravimas į e. parduotuvę

Įmokų surinkimo internetu lyderis Lietuvoje, Paysera, elektroninėms parduotuvėms ir prekybininkams pristato dar vieną privalumą – pagrindines prekių pristatymo įmones vienoje vietoje. Ši paslauga suteiks galimybę net ir smulkiausiems prekybininkams savo e. parduotuvių klientams pasiūlyti prekių pristatymą per populiariausias šalies kurjerių tarnybas. 

#
Verslui

7 patarimai, kaip sumažinti pirkinių krepšelio atsisakymą e. parduotuvėje

Vienas iš elektroninės parduotuvės sėkmės garantų – mažas pirkinių krepšelio atsisakymo rodiklis (angl. abandonment rate). Pirkėjo apsigalvojimą paskutinę minutę gali lemti keli veiksniai, tarp kurių ir tinkamo apmokėjimo bei pristatymo nebuvimas. Gera žinia ta, kad tai yra sritys, kurias gali kontroliuoti pats pardavėjas. Šiame įraše apžvelgsime kelis praktinius patarimus, kaip sumažinti pirkinių krepšelio apleidimą. 

#
Verslui

Top 10 klausimų apie įmokų surinkimą internetu

Perkėlus savo verslą į internetinę erdvę, tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems iškyla daugybė klausimų. Bet juk tai ne verslas, jeigu nieko neparduodate, tiesa? Paysera padeda tūkstančiams e. parduotuvių rinkti mokėjimus internetu iš pirkėjų visame pasaulyje. Tad šiandien atsakysime dažniausius jų klausimus.