Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip atsisiųsti Paysera banko išrašus?

#
Šiais laikais banko sąskaitos išrašų gali prireikti dėl įvairiausių priežasčių, pavyzdžiui, norint gauti paskolą ar prašant vizos kelionei į užsienį. Neretai tai gali tapti tikru galvos skausmu, tačiau Paysera yra pasiruošusi jums padėti. Atsisiųsti Paysera sąskaitos išrašus dar niekada nebuvo taip paprasta. Tai galima padaryti tiek per Paysera mobiliąją programėlę, tiek per internetinę bankininkystę

Atsisiųskite išrašus per Paysera mobiliąją programėlę

Sąskaitos išrašą galite atsisiųsti vos keliais paspaudimais Paysera mobiliojoje programėlėje. Toliau pateikiamos instrukcijos Android naudotojams, tačiau šia funkcija taip pat galima naudotis ir iOS įrenginiuose, o žingsniai skiriasi labai nedaug.

Pirmiausia prisijunkite prie Paysera programėlės. Jei turite kelias Paysera sąskaitas – paspaudę viršuje esantį savo vardą, pasirinkite reikiamą sąskaitą. Jei norite pasirinkti kitą valiutą – pagrindiniame ekrane perbraukite į kairę ant savo sąskaitos likučio.

Tada pagrindiniame ekrane braukite aukštyn, kad ekrano viršuje pasirodytų „Paieška“ ir „Parsisiųsti“ ikonėlės. Spauskite mažą atsisiuntimo ikonėlę viršutiniame kairiajame kampe, kad atsidarytų išrašo langas.

iOS įrenginiuose pagrindiniame ekrane slinkite žemyn, kad ekrano viršuje pasirodytų paieškos langas. Paspauskite ant mažos atsisiuntimo ikonėlės viršutiniame dešiniajame kampe, kad atsidarytų išrašo langas.

Tada pasirinkite norimą laikotarpį ir išrašo failo formatą. Spauskite „Parsisiųsti išrašą“ ir pasirinkite, ar norite išsaugoti failą, ar pasidalinti juo žinute, el. paštu ir t. t.

#

Filtruokite mokėjimų istoriją ir parsisiųskite pasirinktus išrašus 

Be to, dažnai pasitaiko, kad naudotojui reikia pateikti banko sąskaitos išrašą, kuriame būtų nurodyti mokėjimai tik į tam tikrą sąskaitą arba iš jos. Pasirinktus mokėjimus galite lengvai filtruoti mobiliojoje programėlėje. 

Prisijunkite prie Paysera programėlės ir pasirinkite norimą sąskaitą. Pagrindiniame ekrane braukite aukštyn, kad viršutiniame dešiniajame ekrano kampe atsirastų paieškos ikonėlė. Paspaudus ant jos pradėkite rašyti gavėjo arba siuntėjo vardą. 

Pavyzdžiui, įveskite „pica“, ir programėlė parodys visus atliktus mokėjimus, kurių aprašyme yra žodis „pica“. Įveskite „Anna“ ir pamatysite visus mokėjimus, atliktus Annai ir gautus iš jos. 

Spauskite „Filtruoti“ ir prireikus galėsite rūšiuoti įeinančias arba išeinančias operacijas. 

Kai būsite patenkinti paieškos rezultatais, viršutiniame dešiniajame kampe paspauskite atsisiuntimo ikonėlę, kad eksportuotumėte pasirinktą išrašą. 

#

Išrašų atsisiuntimas internetinėje svetainėje

Išrašus taip pat galite atsisiųsti naudodamiesi Paysera internetine bankininkyste. Eikite į https://bank.paysera.lt ir prisijunkite prie savo paskyros.

Pagrindiniame meniu kairėje pasirinkite „Sąskaitų išrašas“. Jei turite kelias sąskaitas, meniu pasirinkite sąskaitą, kurios išrašą norite gauti. 

Dešinėje esančiame meniu pasirinkite išrašo laikotarpį arba nustatykite norimą laikotarpį, pasirinkdami konkrečią datą. Jei reikia, galite pasirinkti, kad į išrašą būtų įtrauktos tik tam tikros valiutos. 

Taip pat galite pasirinkti išraše rodyti tik įeinančius arba tik išeinančius mokėjimus, kadangi paprastai išraše rodomi abiejų tipų mokėjimai. 

Įsitikinę, kad visa informacija nurodyta teisingai, paspauskite mygtuką „Rodyti“, kad peržiūrėtumėte išrašą. Išrašą galite atsisiųsti įvairiais formatais, pavyzdžiui, PDF arba XSL, taip pat iš karto atsispausdinti iš savo paskyros. 

#

Paysera išrašai: nauda, patarimai ir gudrybės

  • Individualus išrašas
    Išrašus galite koreguoti filtruodami ankstesnes operacijas pagal datą, mokėjimo paskirtį, gavėją, siuntėją ir pan. 
  • Bendra apžvalga
    Esant reikalui, galite matyti visus gautus ir atliktus pervedimus bei sumokėtus komisinius mokesčius. Taip pat nurodomas pradinis bei galutinis likutis ir debeto apyvarta.
  • Naudokite kaip įrodymą
    Savo sąskaitos išrašus galite naudoti kaip adreso ar pajamų įrodymą. Visuose Paysera sąskaitų išrašuose yra jūsų asmeniniai duomenys, tokie kaip sąskaitos numeris, su sąskaita susietas adresas ir išrašo parsiuntimo data. Tačiau juose nėra jokios neskelbtinos informacijos, pavyzdžiui, jūsų prisijungimo duomenų, asmens kodo, paso numerio ar pan. Taigi prireikus galite pateikti juos kitoms mokėjimo įstaigoms, darbovietei ar universitetui.

Dar neturite Paysera sąskaitos?

Atsidarykite sąskaitą NEMOKAMAI!

#
Asmeniniai finansai

Kaip netapti internetinių sukčių auka? 

Nesvarbu, šiandien balandžio 1-oji ar ne – internetiniai sukčiai negaišta laiko veltui. Paysera nuolat moko bei informuoja savo klientus, kaip išlikti atsargiems ir išvengti finansinių sukčių. Šiame įraše pasidalinsime keliais praktiniais patarimais, kuriais gali pasinaudoti kiekvienas Paysera klientas, siekdamas apsaugoti savo pinigus. 

#
Paslaugos

Kuo skiriasi Paysera mobilioji programėlė ir internetinė bankininkystė?

Kasdienius finansus mieliau tvarkote telefonu ar kompiuteriu? Su Paysera – galėsite pasirinkti sau patogiausią būdą. Vis dėlto, yra keletas skirtumų tarp Paysera internetinės bankininkystės ir mobiliosios programėlės, kuriuos turėtų žinoti kiekvienas klientas. Skaitykite toliau ir sužinokite, kokie jie.

#
Asmeniniai finansai

10+ priežasčių, kodėl verta naudotis Paysera 

Ar prisimenate, pagal kokius kriterijus pasirinkote savo pirmąjį banką? Jį naudojo jūsų tėvai? O gal kortelę nemokamai gavote mokykloje? Bet ar tai tikrai galima laikyti pasirinkimu? Kviečiame pažvelgti į 10 dažniausių priežasčių, dėl kurių žmonės atsidaro Paysera sąskaitą