Visos kategorijos
Verslui

Nemokamas e. komercijos kalendorius 2022

#
Dirbant e. komercijos srityje itin svarbu planuoti kelis žingsnius į priekį ir pirkėjams vos pradėjus galvoti apie artėjančias šventes pasiūlyti nuolaidas tinkamoms prekėms. Tam, kad planuoti būtų lengviau – paruošėme jums 2022-ųjų metų e-komercijos kalendorių su svarbiausiomis metų datomis, patarimais ir naudinga informacija. Parsisiųskite NEMOKAMAI

Kokią informaciją matysiu kalendoriuje? 

E. komercijos kalendorius pirmiausia yra skirtas tiems, kurie prekiauja internetu ar turi savo verslą. Bet taip pat juo puikiai gali pasinaudoti ir marketingo specialistai, pardavėjai. 

Kalendoriuje rasite ne tik pažymėtas šventines dienas, tinkamas įvairiems išpardavimams siūlyti, bet ir priminimus apie artėjančias šventes, patarimus, kada geriausia skelbti akcijas, naudingą statistiką apie e. komercijos rinką ir pan. 

#

Kaip parsisiųsti kalendorių nemokamai? 

2022 metų e. komercijos kalendorių galite parsisiųsti nemokamai ir naudotis juo visus metus. Spauskite ČIA, palikite savo el. pašto adresą, ir gausite nuorodą kalendoriui parsisiųsti.

Paysera – e. parduotuvių partneris 

Paysera jau daugelį metų padeda tūkstančiams e. parduotuvių Baltijos šalyse ir už jų ribų rinkti įmokas internetu. Paysera Checkout paslauga naudojasi tiek mažosios e. parduotuvės, tiek e. komercijos rinkos lyderiai. Patrauklios kainos, visi populiariausi atsiskaitymo būdai, patogus įmokų valdymas ir dar daugiau privalumų vienoje vietoje.

Susiję straipsniai

#
Verslui

10+ rinkodaros patarimų e. parduotuvėms: kaip pateikti akcijas, padidinti pardavimus, bet nenusimauti kelnių?

Artėjant didžiausiam pardavimų ir pirkimų laikotarpiui, daugelis e. komercijos rinkos dalyvių suka galvą – kaip išsiskirti masinių nuolaidų jūroje, kaip pritraukti impulsyvius šventinio sezono pirkėjus ir paskatinti juos sugrįžti? Paysera bendraįkūrėjas ir 15+ metų e-komercija užsiimantis Audrius Lučiūnas dalinasi savo įžvalgomis ir patarimais e. prekybos rinkodaros srityje.

#
Verslui

7 patarimai, kaip sumažinti pirkinių krepšelio atsisakymą e. parduotuvėje

Vienas iš elektroninės parduotuvės sėkmės garantų – mažas pirkinių krepšelio atsisakymo rodiklis (angl. abandonment rate). Pirkėjo apsigalvojimą paskutinę minutę gali lemti keli veiksniai, tarp kurių ir tinkamo apmokėjimo bei pristatymo nebuvimas. Gera žinia ta, kad tai yra sritys, kurias gali kontroliuoti pats pardavėjas. Šiame įraše apžvelgsime kelis praktinius patarimus, kaip sumažinti pirkinių krepšelio apleidimą.

#
Verslui

Top 10 klausimų apie įmokų surinkimą internetu

Perkėlus savo verslą į internetinę erdvę, tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems iškyla daugybė klausimų. Bet juk tai ne verslas, jeigu nieko neparduodate, tiesa? Paysera padeda tūkstančiams e. parduotuvių rinkti mokėjimus internetu iš pirkėjų visame pasaulyje. Tad šiandien atsakysime dažniausius jų klausimus.