Visos kategorijos
Visuomenė

Paysera švenčia 18-ąjį gimtadienį!

#
Paysera jau sulaukė 18-os metų! Nemeluosime – laikas prabėgo itin greitai, todėl norime atsikvėpti ir prisiminti jau ne vienerius prabėgusius metus. Savo progresu pasidalinsime pabendravę su įmonės senbuviais – Paysera bendraįkūrėju ir pagrindiniu akcininku Kostu Noreika bei Paysera pardavimų departamento vadove Rasa Gruodyte.

Kostas Noreika, vienas iš steigėjų, pagrindinis akcininkas

#

Kokią Paysera ateitį įsivaizdavote įmonės kūrimo pradžioje?
Svarstėme daug įvairių interneto projektų, kurie neša vertę klientams. Tuo metu norėjome teikti įvairias paslaugas per skirtingus kanalus, bet visgi grįžome prie super app idėjos, kuri visas šias paslaugas suvienija. Nepaisant to, bendras tikslas visą šį laiką išliko toks pat – teikti patogias ir naudingas paslaugas vartotojui.

Ko 18-ojo gimtadienio proga palinkėtumėte sau, Payserai ir darbuotojams?
Pilnametystės sulaukusioje kompanijoje turėtų nusistovėti augimo ir paslaugų vystymo principai. Palinkėčiau netapti lėta korporacija, o išlaikyti startuolišką energiją ir išlaikytigreičio bei kokybės santykį, tik didesniu mastu. Darbuotojams palinkėčiau ir toliau dalintis entuziazmu bei pasiūlymais kaip kartu galime patobulinti Paysera bei ir toliau kurti tokią darbo aplinką, kurioje būtų malonu dirbti.

Rasa Gruodytė, pardavimų departamento vadovė

#

Kiek metų dirbate Payseroje?
Šiais metais peržengiau 10 metų darbo įmonėje slenkstį.

Kokia buvo Jūsų darbo pradžia Payseroje?
Pradėjau mažais žingsniais, nauju, dar netyrinėtu finansinių paslaugų sektoriaus keliu. Po mano įsiliejimo į kolektyvą darbuotojų skaičius stabiliai pradėjo augti. Per 10 metų įmonė tiek augo, kad teko 3 kartus kraustytis.

Pažinimo procesas prasidėjo administratorės pareigomis. Kolektyvą tuo metu sudarė apie 50 darbuotojų, jaučiausi priimta draugiškai.

Šiose pareigose ilgai neužsibuvau, norėjosi daugiau iššūkių, tad pasukau pardavimų skyriaus link. Čia mažiausiai save įsivaizdavau, bet, kadangi visuomet traukė tai, ko nesu patyrusi, surizikavau. Taip tapau pardavimų skyriaus vadybininke, dirbau su verslo klientais. Supratau, kad esu ten, kur turiu būti. Kolektyvas buvo itin draugiškas, kolegialus. Bendravimas su klientais, įvairiais, mažiau ar daugiau konfliktiškais, draugiškais, su mažesniais ar didesniais poreikiais, teikė malonumą. Su kiekvienu rasdavome bendrą kalbą, ir tai teikė neapsakomą malonumą.

Kitas etapas, su dar daugiau galimybių augti tapo vadovavimas skyriui. Esu dėkinga buvusiems šio skyriaus vadovams – stebint juos daug išmokau.

Bendrai tariant, visi šie etapai buvo kaip druska, kuri ne tik padeda nuo sugedimo, bet ir duoda gyvenimui skonio.

Ką labiausiai vertinate įmonėje ir kodėl?
Vienareikšmiškai žmones. Jie visuomet buvo, yra ir bus tie, kurie kurs didelę pridėtinę vertę tiek bendraujant su klientais, partneriais, tiek kuriant ir vystant naujus produktus, tiek ir kuriant bei puoselėjant vidinę teigiamą atmosferą.

Ko gimtadienio proga palinkėtumėte Paysera kaip įmonei ir kitiems darbuotojams?
Nesvarbu, su kokiais iššūkiais susidurtų, linkiu visuomet vadovautis taisykle „problemos neegzistuoja, visuomet yra tik sprendimo būdai”. O darbuotojams – ir toliau visiems kartu siekti tikslų vieninga kryptimi.

Keli faktai apie Paysera

Per 18 metų Paysera tapo globalia įmone, kuri vienija darbuotojus iš skirtingų kultūrų bendram tikslui – rasti geriausius sprendimus finansinių technologijų rinkoje.

Štai keli faktai apie Paysera darbuotojus pasauliniu mastu:

  • Paysera turi darbuotojų 18-oje šalių.
  • 400+ darbuotojų pasauliniu mastu. Darbuotojų gretas pildome ir toliau – prisijunkite!
  • Esame 3-uose žemynuose: Europoje, Azijoje ir Afrikoje, ir plėstis dar tikrai nenustojome!

Susiję straipsniai

#
Visuomenė

Karjera ir vaikai: kaip tai suderina Paysera darbuotojai?

Dirbate ir auginate vaikus? O galbūt su nerimu planuojate tai ateityje? Paysera maždaug 50 % darbuotojų, tarp jų ir vadovaujančias pareigas užimantys darbuotojai, yra ne tik puikūs specialistai darbe, bet ir atsidavę tėvai namuose. Todėl artėjančių Mamos ir Tėvo dienų proga pakalbinome keletą iš jų apie tai, kaip jiems sekasi atrasti tą tobulą profesinio ir asmeninio gyvenimo pusiausvyrą dirbant technologijų srityje.

#
Visuomenė

Paysera pristato naująjį logotipą!

Šiandien, po 8-erių metų pertraukos, didžiuojamės galėdami pristatyti pirmąjį ir pagrindinį naujojo Paysera identiteto elementą – naują logotipą. Šis pakeitimas atspindi mūsų siekį pereiti prie superprogramėlės ir žymi naują įmonės pradžią – šviežesnį ir modernesnį įvaizdį, kuris kartu neša ir žinutę. Tai taip pat pirmasis iš daugelio kitų šiais ir ateinančiais metais suplanuotų prekės ženklo atnaujinimų.

#
Visuomenė

Trumpa Lietuvos fintech istorija

16-ojo Paysera gimtadienio proga įmonės generalinis direktorius Vytenis Morkūnas apžvelgia trumpą, bet turtingą Lietuvos fintech istoriją. Nuo pirmųjų mokėjimo kortelių iki prekybos fiziniu auksu – visa tai telpa į mažiau nei 30 nepriklausomos Lietuvos metų.