Visos kategorijos
Visuomenė

Darbo skelbimai fintech sektoriuje: Nauji metai – nauja karjera?

#

Nauji metai, naujas aš, nauji įpročiai, naujas darbas. Visi laukė 2021-ųjų kaip permainų ir pokyčių metų. Gal laikas peržiūrėti darbo skelbimus ir įpūsti naujų vėjų taip pat ir asmeninėje karjeroje? Fintech sektorius toliau plečiasi ir populiarėja, pritraukdamas naujų ir dar nematytų iššūkių ieškančių profesionalų iš viso pasaulio. Paysera taip pat plečiasi ne tik geografine, bet ir siūlomų paslaugų prasme ir ieško… galbūt tavęs?

Kas yra Paysera?

Paysera – dažnai būna taip, kad šio vardo nežinai tol, kol sužinai ir jį pradedi pastebėti visur. Įgaliname didžiąją dalį Lietuvos elektroninių parduotuvių priimti atsiskaitymus internetu, verslo ir privatiems klientams siūlome daugeliui bankų įprastas paslaugas – debetines korteles, mobiliąją programėlę finansų valdymui, IBAN sąskaitą ir dar daugiau. Bilietų platinimo sistema Paysera Tickets – taip pat mūsų produktas.

Paysera – dažnai būna taip, kad šio vardo nežinai tol, kol sužinai ir jį pradedi pastebėti visur.

Negana to, turime partnerių Bulgarijoje, Latvijoje, Estijoje, Rumunijoje, Kosove, jau greitai jų turėsime ir Ispanijoje bei Ukrainoje, be to, nuolat plečiamės. Tad, jei kada svajojai apie darbą tarptautinėje įmonėje, tau tikrai gali būti įdomu pas mus.

Nuo programuotojų iki klientų vadybininkų – išsirink sau tinkamą poziciją

Paysera nuolatos ieško komandos pastiprinimo įvairiuose skyriuose. Visus darbo skelbimus gali matyti mūsų puslapyje. Toliau pateikiame trumpus kelių pozicijų aprašymus, galbūt atpažinsi save?

PHP programuotojas (-a)

Kandidatuok Vilniuje >
Kandidatuok Kaune >
#

Jei jau turi kelių metų patirties kaip PHP programuotojas, esi pasiruošęs dirbti komandoje kuriant esamus ir naujus produktus, susisiek su mumis.

Mūsų programuotojų blog’e taip pat gali paskaityti su kokiomis programomis dirbame bei kaip organizuojame darbus.

Frontend JavaScript programuotojas (-a)

Kandidatuok Vilniuje >
#

Paskaityk su kokiomis programomis dirbame bei kaip organizuojame darbus mūsų programuotojų blog’e ir, jei niekas tavęs neišgąsdino, pasikalbėkime.

Esi dirbęs su JavaScript (ES6+), žinai kuo skiriasi ES5 and ES6, tau svarbu geras UX bei nebijai darbo su REST API? Puikiai tiktum mūsų komandai!

iOS programuotojas (-a)

Kandidatuok Vilniuje >
Kandidatuok Kaune >
#

Jei turi patirties su iOS SDK ir kitomis programavimo kalbomis, esi dirbęs su Swift, tau svarbus UX/UI ir esi pastabus detalėms bei pasiruošęs nuolatos tobulėti – mums tavęs reikia!

Dirbsi ne tik su Paysera, bet ir su Paysera Tickets bei Paysera Retailers programėlėmis, kuriomis naudojasi klientai iš viso pasaulio.

Android programuotojas (-a)

Kandidatuok Vilniuje >
Kandidatuok Kaune >
#

Turi bent metų darbo patirties su Android ir kitomis programavimo kalbomis? Esi susipažinęs su Kotlin bei Kotlin Coroutines ir dirbęs su didesnio masto projektais? Parašyk mums.

Dirbsi ne tik su Paysera, bet ir su Paysera Tickets bei Paysera Retailers programėlėmis, kuriomis naudojasi klientai iš viso pasaulio.

Testuotojas (-a)

Kandidatuok Vilniuje >
Kandidatuok Kaune >
#

Bent 2 metus dirbai IT srityje su rinkoje populiariais produktais? Esi susipažinęs su testavimo darbo įrankiais ir procedūromis bei degi noru surasti problemą bei nuolat tobulinti produktą? Tau čia tikrai netrūks darbo!

Mūsų programuotojų blog’e taip pat gali paskaityti su kokiomis programomis dirbame bei kaip organizuojame darbus.

Produkto vadovas (-ė)

Kandidatuok Vilniuje >
#

Darbas su programuotojais, projektų valdymas bei produktų tobulinimas ir kūrimas bei analitinis mąstymas – tai produktų vadovo kasdienybė. Nuobodu tikrai nebus.

Ieškome patyrusio žmogaus su puikiu analitiniu mąstymu ir daug kantrybės!

Pinigų plovimo prevencijos specialistas (-ė)

Kandidatuok Vilniuje >
#

Teisybės ieškotojai ir sukčių gaudytojai – atsiliepkite. Ieškome patyrusio finansinių nusikaltimų prevencijos specialisto, žinančio reikiamus įstatymus ir pasiryžusio sustabdyti jų laužytojus.

Verslo plėtros asistentas (-ė) ir vadybininkas (-ė)

Kandidatuok Vilniuje >
#

Norėtum dirbti su statistika, ieškoti potencialių rinkų verslo plėtrai bei palaikyti santykius su esamais partneriais? Verslo plėtros asistento pozicija kaip tik tau.

Esi patyręs šioje srityje, norėtum dalyvauti susitikimuose ir derybose su potencialiais partneriais? Apsvarstyk galimybę užimti vadybininko kėdę.

Klientų vadybininkas (-ė)

Kandidatuok Vilniuje >
#

Kalbi anglų bei rusų kalbomis? Esi pakantus, paslaugus ir kantrus? Vienu metu gali ne tik kalbėti telefonu, bet ir atsakinėti į žinutes ir perskaityti kelis laiškus? Kur buvai iki šiol?!

Padėsi klientams iš viso pasaulio naudotis mūsų paslaugomis ir produktais. Pažadame nemonotonišką darbą ir labai linksmą komandą.

Teisininkas (-ė)

Kandidatuok Vilniuje >
#

Turi teisinį išsilavinimą ir bent 3 metų teisinio darbo patirties? Puikiai kalbi ir rašai lietuvių bei anglų kalbomis? O gal jau esi dirbęs finansų įstaigoje?

Šioje pozicijoje kartu su teisininkų komanda turėtum rengti įvairius raštus, atstovauti įmonę teismuose bei tvarkyti ir kurti įmonės vidaus dokumentus. Nuobodu tikrai nebus.

Daugiau darbo pasiūlymų: paysera.lt/darbas.

Daugiau apie mus

Mūsų komandą sudaro daugiau nei 250 darbuotojų, kurie dirba ne tik Lietuvoje bet ir Bulgarijoje, Filipinuose, Bangladeše ir kitose šalyse.

Paysera pagrindinis biuras įsikūręs Pilaitės prospekte, Vilniuje. Jame visada rasite ne tik įvairių skanukų, bet ir pramogų: sporto salę su įvairiais treniruokliais, stalo teniso stalu bei bokso kriauše, VR akinius žaidimams, paspirtukus ir t. t.

Karantino metu saugiai dirbame namuose, kitomis sąlygomis – esame pamėgę įvairias šventes, išvykas ir pramogas. Daugiau – @payseralife.

 

Susiję straipsniai

#
Visuomenė

Ar darbas iš namų gali tapti kasdienybe?

Situacijai šalyje gerėjant, darbo iš namų įspūdžiais jau dalijamės sėdėdami patogiose biuro kėdėse su nesibaigiančiomis kavos atsargomis. Tuo pačiu neišvengiamai keliame ir aukščiau pateiktą klausimą – ar toks darbo pobūdis gali prigyti visam laikui?

#
Visuomenė

Darbas iš namų: ar dabar tinkamas metas keisti darbą?

Jau beveik mėnuo, kai valdome tarptautinį fintech‘ą iš namų. Palaikome įprastą darbo kokybę ir vis dar ieškome naujų žmonių, kurie papildytų mūsų (kol kas) nuotolines komandas.

#
Visuomenė

Darbostogos 3. Stebuklai Egipte

Trečiosios darbostogos mus nukėlė į stebuklais ir istorija apipintą Egiptą. Jos vėl buvo kitokios, su naujais atradimais ir patirtimis. Esame pasiruošę viską papasakoti!