Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

Juodojo penktadienio išpardavimai 2021 – TOP 100+ e. parduotuvių

#
Juodojo penktadienio išpardavimai – tai puiki proga įsigyti Kalėdines dovanas pigiau. Dalinamės su jumis lietuviškomis parduotuvėmis, kurios planuoja ar net jau paskelbė Juodojo penktadienio nuolaidas savo e. parduotuvėse. P.S. Daugelyje jų, atsiskaitydami per savo Paysera sąskaitą, papildomai atgausite ir dalį sumokėtų pinigų. 

Kur tikėtis Juodojo penktadienio išpardavimų Lietuvoje? 

Džiaugiamės, kad didžioji dauguma elektroninių parduotuvių Lietuvoje įmokas renka būtent per Paysera. Tai įgalina pirkėjus atsiskaityti įvairiais būdais – kortelėmis, elektronine bankininkyste, pervedimais, SMS ir pan. Paysera sąskaitos turėtojai atsiskaityti gali dar patogiau – jiems pakanka nuskanuoti apmokėjimo lange atsiradusį QR kodą ir patvirtintį pervedimą Paysera programėlėje. 
#

300+ e. parduotuvių ir Juodojo penktadienio nuolaidų vienoje vietoje 👇

`

Kaip sutaupyti dar daugiau?

Nuolaidų nepakanka? Sumokėkite už pirkinius per savo Paysera sąskaitą ir kartu su nuolaidomis dar ir susigrąžinsite iki 1 procento nuo pirkinio sumos. Kuo daugiau apmokėjimų, tuo daugiau pinigų galite atgauti, kadangi vieno apmokėjimo metu galite susigrąžinti iki (0.50 EUR). 
#

Dar neturite Paysera sąskaitos?

Užsiregistruokite NEMOKAMAI ir atgaukite pinigus apsipirkdami internetu! 

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Kaip būti savo paties buhalteriu? 5 patarimai, kaip geriau valdyti pinigus

Lapkričio 10 d. minima tarptautinė buhalterių ir auditorių diena. Tačiau neretai daugelis iš mūsų patys turime būti savo buhalteriais. Todėl nusprendėme pasidalinti keliais naudingais patarimais, kurie palengvins kasdienį finansų valdymą!

#
Asmeniniai finansai

Kaip atgauti dalį pinigų perkant internetu?

Perkant internetu yra populiaru naudoti įvairius nuolaidų kodus, rinktis prekes pagal kainą ir ieškoti kitų būdų, kaip sutaupyti pinigų. Vienas iš šių būdų – pinigų grąžinimas už jūsų pirkinius. Daugelis nežino, tačiau e. parduotuvėse, kurios naudoja Paysera įmokų surinkimo paslaugą, galite atgauti dalį išleistų pinigų, jei už pirkinius atsiskaitysite per Paysera sąskaitą. Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip visa tai veikia.

#
Verslui

Kaip pasiruošti Juodojo penktadienio išpardavimams? 10 patarimų e. parduotuvėms

Tradiciškai Juodojo penktadienio išpardavimai internete ir fizinėse parduotuvėse prasideda rudens pabaigoje. 2021 metais išpardavimų penktadienis įvyks lapkričio 26 d., tačiau iš tiesų visas nuolaidų laikotarpis prasideda jau pirmosiomis lapkričio dienomis. Kadangi daugelyje šalių vis dar galioja griežti apribojimai, taikomi fizinėms parduotuvėms, tikimasi, kad pagrindiniai Juodojo penktadienio išpardavimai ir šiais metais įvyks internete.