📅 2018, spalis

Mes esame Paysera



Jeigu skaitote šį blog’ą, turbūt žinote arba bent numanote, kas yra Paysera. Tačiau skaitant šį blogą, to žinoti nepakaks! Čia su jumis dalinsimės savo istorijomis lyg su geriausiais draugais – atvirai, šiltai, betarpiškai. Kad mūsų draugystė būtų 100–procentinė, kviečiame susipažinti artimiau!


Kas mes?



Aistringi programuotojai, klientų aptarnavimo specialistai ir mokėjimų technologijų guru! Kartu augame, tobulėjame ir bendradarbiaujame jau 14 metų. Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad Paysera yra pirmoji elektroninių pinigų įstaiga Lietuvoje. Dabar jau galime drąsiai prisistatyti vienu pirmųjų arba, kaip viename portale buvome įvardinti, „seniausiu“ – ilgiausiai Lietuvoje veikiančiu fintech’u (kai kūrėmės ir pradėjome veiklą, tokio žodžio dar net nebuvo!).


Pagrindinė mūsų misija – kurti elektroninių mokėjimų pasaulį, kuriame mokėjimai neturi sienų, yra paprasti, greiti ir kiekvienam prieinami visur ir visada. Ši misija veda visą mūsų komandą pirmyn!






Koks mūsų požiūris?



Gal banaliai nuskambės, bet klientas ir jo poreikiai mums yra NR 1. Klientų poreikiais rūpinamės daugiau nei dešimtmetį. Dirbdami visuomet galvojame apie klientą – ką padaryti, kad jam naudojimasis Paysera būtų kuo patogesnis.


Dar svarbiau už tai – stiprus tikėjimas, kad klientas nusipelnė ir gali turėti geriau nei šiuo metu gauna rinkoje: pagarbesnio elgesio, daugiau rūpinimosi, pigesnės paslaugos, geresnės patirties ar tiesiog kitokio požiūrio. Kai kurios mūsų paslaugos tą puikiai atspindi. Žinoma, siekiame, kad tokios būtų visos.🙂


Kad jau iki galo atvirai, yra dar vienas momentas – esame šiek tiek maištininkai. Nors finansų rinkoje esame seniai, nebijome būti tie, kurie neša naujas idėjas, klibina nusistovėjusias taisykles, kartais net įstatymus (kaip manote, kodėl ne taip seniai buvo įteisinta asmens identifikacija nuotoliniu būdu ir Lietuva patapo Fintech rojumi?). Viskas tik tam, kad klientui būtų paprasčiau. Tai mus skatina labiausiai tobulėti ir pasiekti geriausius rezultatus (o jie tikrai neblogi!).






Kokia esame komanda?



Esame subūrę daugiau NEI 130 žmonių komandą Lietuvoje ir dar bent 20 kitose šalyse: Latvijoje, Estijoje, Bulgarijoje, Lenkijoje, net Turkijoje, Rumunijoje. Ir nežadam sustoti! Jeigu kartais blogą skaito darbo ieškantis žmogus, maloniai kviečiame apsilankyti karjeros skiltyje.


Visus mus vienijantis bruožas – degančios akys. Esame motyvuoti, entuziastingi, darbštūs, savo srities profesionalai. Vieni kitiems padedame darbuose, kartu juokiamės ir verkiame, palaikome vienas kitą net sunkiausiose situacijose. Atvirumas ir draugystė net už darbo ribų yra mūsų stiprybė (ech kiek ašarų išlieta vestuvėse, diplomų įteikimuose ir kitose svarbiose gyvenimo šventėse).Nuolat stengiamės kurti tokią įmonės aplinką, kurioje Paysera komandos nariai jaustųsi saugiai ir tvirtai, galėtų atvirai reikšti savo mintis ir dalintis idėjomis, mokytis ir kelti savo kompetenciją kiekvieną dieną.


Paklausus darbuotojų, kas juos įmonėje žavi labiausiai, turbūt dažniausiai pasikartojantis atsakymas – kolegos. Tai galimybė iš jų mokytis, pasisemti patirties, užkrečianti jų motyvacija. O šalia to ir jų asmenybės – tarp mūsų yra tiek įdomių žmonių – keliautojų, sportininkų, gamtininkų, ar net DJ!



 


 

Mums be galo svarbu geras vidinis klimatas. Esame ne tik kolegos, esame draugai. Draugystę stipriname bendromis pramogomis kiekvieną mėnesį, taip pat jau nuo seno susiformavusiomis išvykų tradicijomis: vasarą plaukiame baidarėmis, o žiemą keliaujame į kalnus slidinėti – patikėkite, nėra geresnio team building’o nei bendra kelionė! Dar mėgstame kartu dalyvauti įvairiuose sporto renginiuose – savo būryje turime bėgikų, žygeivių, krepšininkų, tinklininkų ir kitų sporto šakų atstovų. Geriausia dalis ta, kad tokias darbuotojų iniciatyvas paremia įmonė.

Tai ką veikia Paysera?



Dažnai susiduriame su situacija, kai žmonės lyg žino, bet iš tikro nelabai arba ne iki galo, kas yra Paysera. Kad neliktų jokių neaiškumų, trumpai papasakosime :)


Jeigu labai paprastai, pas mus galima atsidaryti mokėjimų sąskaitą (lygiai tokią pačią kaip įprastame banke). Ji suteikia galimybę atlikti įvairius pervedimus: nuo momentinių iki tarptautinių, taip pat realiu laiku konvertuoti valiutą, atsiskaityti įvairiuose e-shop’uose ir pan.


Daugiau apie mūsų paslaugas video klipuke:




Privatiems klientams turime patogią mobilią programėlę. Naudojant ją, pervedimai atliekami kelių mygtukų paspaudimu, juos galima atlikti nors ir į mob. tel. nr. Taip pat yra „money request“ funkcija, kuri leidžia paprastai priminti, kai kažkas skolingas pinigų. Ateityje programėlėje funkcijų bus tik daugiau!


O verslo klientų labiausiai esame mėgstami dėl įmokų surinkimo „Checkout“ paslaugos. El. parduotuvėms tereikia įsidiegti vieną įskiepį ir gaunami visi populiariausi atsiskaitymo būdai (nereikia derėtis su kiekvienu banku atskirai, be to, ir mokesčiai mažesni). Šia mūsų paslauga naudojasi apie 90 proc. Lietuvos e – shop’ų – tai jau šitą pasako. :)


Dar savo produktų krepšelyje turime bilietų platinimo sistemą „Paysera Tickets“. Ji veikia kaip ir kitos bilietų platinimo sistemos. Ji visiškai nemokama, renginių organizatoriai moka tik nedidelį procentą nuo bilietų pardavimo.


Turime ir dar kelis produktus, bet per daug apie juos nesiplėsime – apie juos informacija nesunkiai prieinama mūsų internetiniame puslapyje :)


Kaip ir viskas :) Tikimės, pažintis įvyko ir Paysera paveikslą pavyko papildyti keliomis gražiomis mintimis.


Kviečiame sekti šį blogą ir apie mus sužinoti dar daugiau!