📅 2019, vasaris

Paysera – jau visose Baltijos šalyse




Ambicingai įmonei nėra didesnio džiaugsmo nei pasiekti užsibrėžtus tikslus. O tokių mes turime daug! Vienas pagrindinių – plėtra užsienyje. Ir ji mums visai sekasi: turime partnerius Latvijoje bei Bulgarijoje (tik priminsime, kad Bulgarijoje Paysera is number ONE), sistema veikia 9 skirtingomis kalbomis, pervedimus atliekame į daugiau kaip 180 šalių. Vasario mėnesį žengėme dar vieną svarbų plėtros žingsnį – veiklą oficialiai pradėjo mūsų atstovai Estijoje.





Kodėl Estija?



Neslėpsime, Estija jau seniai buvo mūsų akiratyje. Nors patys estai turi sėkmingų Fintech’ų, esame ten paklausūs, net neinvestuodami į reklamą ir aktyvius pardavimus. Šiuo metu populiariausi yra pervedimai bei valiutos keitimas, bet, estai, būkite pasiruošę – jūs turbūt neįsivaizduojate, kiek daug mes dar galime pasiūlyti. :)


Būti Baltijos šalių Fintech karaliais skamba visai neblogai, tačiau pagrindinis plėtros Estijoje motyvas yra noras būti arčiau klientų. Dirbame tikėdami, kad klientas nusipelnė daugiau nei šiuo metu gauna rinkoje. Mes esame tam, kad tą geriau ir pasiūlytume. Žengiame į Estiją, nes būnant ten – vietoje, tai padaryti žymiai paprasčiau: tiesiogiai išgirsime klientą, jis sulauks kitokio dėmesio nei dirbant per atstumą.


Žengiame į Estiją, nes būnant ten – vietoje, tai padaryti žymiai paprasčiau: tiesiogiai išgirsime klientą, jis sulauks kitokio dėmesio nei dirbant per atstumą.

9 mėnesiai intensyvaus darbo ir štai – mūsų noras virsta realybe – Talino centre duris atvėrė Paysera biuras. Dabar jame įsikūręs klientų aptarnavimo centras, o pavasarį veiklą turėtų pradėti ir pardavimų skyrius. Paysera komandą papildė 5 šaunūs kolegos. Tikimės, kad jų būrys per metus išaugs iki 10.





Kodėl tikime, kad mums pasiseks? Be abejonės pirmiausia dėl to, kad einame smarkiai tikėdami ir vedami tik geriausių norų. Taip pat dideliu paskatinimu tapo sėkminga plėtra Bulgarijoje: nors ten esame dvejus metus, tačiau augame nuolat – tiek darbuotojų, tiek paslaugų atžvilgiu. Labai garsiai džiaugtis nenorime, bet, panašu, atradome sėkmingos plėtros formulę.





Ar ji iš tiesų veikia, pamatysime ateityje. O kol kas siunčiame labų dienų linkėjimus kolegoms į Estiją!