📅 2020, vasaris

Mūsų TOP momentai 2019-ais!



Sako, kad apžvelgti praėjusius metus labai naudinga – ne tik tobulėjimui, bet ir pasidžiaugimui, kiek gero per juos įvyko. Iš tiesų, kartais to stabtelėjimo taip pritrūksta. Tai einam pasivaikyti Instagram madų ir sakome S(TOP) tiems ypatingiems 9-iems praėjusių metų momentams!

1. Pradėkim nuo smagiausių – darbostogų. Būtent pernai vasarį įvyko mūsų pirmosios darbostogos Balyje. Labai patiko, todėl dar aplankėme ir Turkiją, ir Egiptą. Vienareikšmiškai, kaip komandai, tai reiškia draugystę, atradimus ir nepamirštamus nuotykius.

#
#
#

2. Dar vienas didis žingsnis vasarį – plėtra Estijoje – atidarėme klientų aptarnavimo centrą Taline ir tuo užbaigėme savo įsitvirtinimą visose Baltijos šalyse. Neilgai trukus, liepos mėnesį partnerių bulgarų dėka žengėme ir į Rumuniją. Sakome, kad čia dar ne pabaiga. 

#

3. Neabejotinai, 2019-ieji buvo Paysera programėlės metai: kaip kovo mėnesį startavome su naujienomis, taip nesustojome iki pat gruodžio 23 dienos. Jau metais prieš tai gerokai vizualiai atnaujintą programėlę papildė tokios naujos funkcijos kaip taupymas, sąskaitos padalijimas (angl. Splitt bills), dark mode, Paysera Tickets integracija ir visai prieš pat artėjant gražiausioms metų šventėms – galimybė aukoti. Dirbam ties tuo toliau, tuoj bus naujienų vėl! 

#

4. Pavasarį ir rudenį nemažai laiko skyrėme dalinimuisi patirtimi: sudalyvavome 3 karjeros dienose, paskaitėme daugiau nei 10 viešų pranešimų pradedant studentams, baigiant mažaisiais mokiklinukais, suorganizavome 2 workshopu’s, užmezgėme per 400 naujų kontaktų. Kodėl? Nes norime parodyti, kiek daug galimybių turi jaunimas, norime būti tais, kurie prisideda prie šviesios ateities, galiausiai, nes tai mums rūpi! 

#
#
#
#
#
5. Balandį pasidovanojome sau naujus namus – įsigijome naują biurą Vilniuje. Ironiška, naujuosius namus nuo senųjų teskiria keli šimtai metrų, tad kraustydamiesi daiktus galėjome praktiškai persinešti. Nors kai kurie naujakurių reikalai vis dar procese, jau kelis mėnesius karaliaujame Pilaitės pr. 16!
#
#

6. Kaip metai be bendrų pramogų? Tradiciškai slidinėjome, plaukėme baidarėmis, turėjome metinę konferenciją, žaidėme golfą, spaudėm kartingų greičio pedalus ir dar daugybę smagių mėnesinių pramogų. Laikas su kolegomis mums be galo brangus. 

#
#
#
#
#

7. Vasaros pabaigoje prisistatėme kaip mėlynos spalvos mylėtojai. Galima sakyti, tai mūsų nežymus rebranding'as. Perėjome prie šiek tiek solidesnės spalvos, tačiau oranžinė vis tiek liko su mumis, kaip energijos, ryžto ir šilumos akcentas. 

#

8. Spalio 11 dieną šventėme 15 gimtadienį! Jubiliejus, kuris atspindi mūsų, kaip lietuviškos įmonės, pradėjusios nuo 3 darbuotojų, kelionę. Galime tik dar kartą pakartoti: ši kelionė nebūtų tokia įspūdinga, jeigu aplink mus nebūtų tiek puikių žmonių – lojalių klientų, atsidavusių darbuotojų, patikimų partnerių. Ačiū kiekvienam! 

#

9.  Metus užbaigėme dar viena ypatinga švente – Paysera gretas papildė 200-asis darbuotojas! Mes tuo be galo džiaugiamės, nes ne tik lengviau versime Fintech kalnus, bet ir dirbsime didesniame būry šaunių kolegų – draugų. 

#

Ačiū visiems buvusiems ir dovanojusiems mums šiuos nuostabius momentus. Neabejojame, 2020-aisias jų bus dar daugiau!